Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
Turtingo skonio, išskirtinės kokybės sviestas.
Tinginiui:
- 500 g DVARO 9% varškės
- 100 g DVARO sviesto
- 150 g kondensuoto pieno
- 100 g kokoso kremo
- 350 g sausainių
- didelės saujos sėklų, riešutų, džiovintų vaisių mišinio
PARUOŠIMAS:
Sausainius sulaužykite gabaliukais tiesiai į didesnį dubenį. Sudėkite džiovintus vaisius, sėklas ir truputį susmulkintus riešutus ir gerai viską išmaišykite.
Sviestą išlydykite, sumaišykite su sutirštintu pienu ir kokoso kremu. Įdėkite varškę. Šiek tiek praaušusią sviesto masę sukrėskite ant sausainių, gerai išmaišykite, sukrėskite į formą ir gerai suspauskite.
Skanaus!
Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
Turtingo skonio, išskirtinės kokybės sviestas.
Tinginiui:
- 500 g DVARO 9% varškės
- 100 g DVARO sviesto
- 150 g kondensuoto pieno
- 100 g kokoso kremo
- 350 g sausainių
- didelės saujos sėklų, riešutų, džiovintų vaisių mišinio
PARUOŠIMAS:
Sausainius sulaužykite gabaliukais tiesiai į didesnį dubenį. Sudėkite džiovintus vaisius, sėklas ir truputį susmulkintus riešutus ir gerai viską išmaišykite.
Sviestą išlydykite, sumaišykite su sutirštintu pienu ir kokoso kremu. Įdėkite varškę. Šiek tiek praaušusią sviesto masę sukrėskite ant sausainių, gerai išmaišykite, sukrėskite į formą ir gerai suspauskite.
Skanaus!