Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
DVARO siūlo dviejų skonių ir riebumų kefyrą, kad kiekvienas rastų savo mėgstamiausią.
Vištienai:
- 2 stiklinės DVARO kefyro
- Svogūno
- Česnako
- 1 saujos šviežių rozmarinų
- 1 saujos šviežių čiobrelių
- 2 vištienos ketvirčių
- Druskos
- Pipirų
Garnyrui:
- Burokų
- Svogūnų
- Mažų bulvių
- Obuolių
- Morkų
- Aliejaus
- Druskos
- Pipirų
PARUOŠIMAS:
Vištiena:
Su smulkintuvu iki vientisos masės susmulkinkite svogūną, rozmarinus, čiobrelius, česnaką ir kefyrą. Vištienos ketvirčius įtrinkite druska, pipirais, įdėkite į dubenį ir užpilkite kefyro marinatu. Uždenkite ir palikite marinuotis šaldytuve apie 4 valandas. Tada kepkite orkaitėje.
Garnyras:
Daržovių kiekį pasirinkite pagal norimą porcijos dydį. Burokus, svogūnus, mažas bulves, obuolius ir morkas nulupkite (jeigu reikia), supjaustykite stambiau, apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais. Dėkite į kepimo popieriaus maišelį, užriškite ir troškinkite orkaitėje apie valandą arba kol suminkštės burokai.
Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
DVARO siūlo dviejų skonių ir riebumų kefyrą, kad kiekvienas rastų savo mėgstamiausią.
Vištienai:
- 2 stiklinės DVARO kefyro
- Svogūno
- Česnako
- 1 saujos šviežių rozmarinų
- 1 saujos šviežių čiobrelių
- 2 vištienos ketvirčių
- Druskos
- Pipirų
Garnyrui:
- Burokų
- Svogūnų
- Mažų bulvių
- Obuolių
- Morkų
- Aliejaus
- Druskos
- Pipirų
PARUOŠIMAS:
Vištiena:
Su smulkintuvu iki vientisos masės susmulkinkite svogūną, rozmarinus, čiobrelius, česnaką ir kefyrą. Vištienos ketvirčius įtrinkite druska, pipirais, įdėkite į dubenį ir užpilkite kefyro marinatu. Uždenkite ir palikite marinuotis šaldytuve apie 4 valandas. Tada kepkite orkaitėje.
Garnyras:
Daržovių kiekį pasirinkite pagal norimą porcijos dydį. Burokus, svogūnus, mažas bulves, obuolius ir morkas nulupkite (jeigu reikia), supjaustykite stambiau, apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais. Dėkite į kepimo popieriaus maišelį, užriškite ir troškinkite orkaitėje apie valandą arba kol suminkštės burokai.